InnoGastro: susitikimas su verslininkais

Susitikimo metu verslininkės pristatė save, verslo pobūdį, interesų sritis. VšĮ "Švietimo, tyrimų ir konsultacijų centras" direktorė Julija Šešeika pristatė projektą, priimančiąją organizaciją, kulinarijos mokyklą Valensijoje – Centro Superior de Hosteleria del Mediterraneo, S.L (CSHM). Taip pat ji parodė informaciją apie Valensijos miestą ir regioną, pateikė mokymų "Avant-garde maistas – gastronomija, produktai ir technologijos" programą, pristatė virtuvės šefą, kuris ves mokymus, apgyvendinimo vietą bei pasiūlė kelionės iš Lietuvos į Ispaniją maršrutą, keliavimo sąlygas.
Susirinkusioms verslininkėms buvo paaiškinta, kad mokymai bus mišrūs – internetu ir praktika virtuvėje.
Susitikimo pabaigoje dalyvės uždavė joms rūpimus klausimus ir pateikė pasiūlymus kursų turiniui, pavyzdžiui, kaip molekulinės virtuvės techniką pritaikyti kepykloje (duonos, bandelių kepime, t.y. ne tik gaminant desertus).

Susitikimo dalyvės:
1. Julija Šešeika – VšĮ "Švietimo, tyrimų ir konsultacijų centras" direktorė.
2. Laura Brekke – ČIOP ČIOP kulinarijos studijos Klaipėdoje direktorė.
3. Valerija Perova-Livanova – "Baker Street" desertų studijos savininkė.
4. Vaida Beginskienė – Desertų studijos "Baker Street" Kaune direktorė.
5. Irutė Bagdonienė – kepyklos "Gardumėlis" Nidoje savininkė.

Galerija